Ultima oră
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi

Lovitură financiară pentru Elias Charalambous. Gigi Becali îi măreşte considerabil salariul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe vineri, 18:29
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21647287/1/sarbatoare-fcsb-castigarea-superligii-11-05-2024-1.jpg

FCSB a câştigat titlul după o pauză de 9 ani. Campioana României a fost condusă de pe bancă de Elias Charalambous, care acum are obiectivul de a califica echipa în grupele Champions League.

Cipriotul avea un salariu de 5.000 de euro, în sezonul recent încheiat, dar Becali a luat hotărârea să îi mărească leafa, după ce şi-a îndeplinit obiectivul.

După faptă şi răsplată! Charalambous va avea 15.000 de euro, adică de 3 ori mai mult decât în sezonul anterior.

”Charalambous? 15.000 i-am făcut. Avea 5.000 şi i-am făcut 15.000”, a spus Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu

România s-a calificat în optimi la EURO, după ce a remizat cu Slovacia, scor 1-1, miercuri seară.

Titular în flancul stâng al atacului a fost Florinel Coman, după ce în meciul cu Belgia a rămas pe bancă.

Gigi Becali şi-a schimbat discursul când l-a văzut pe Coman din nou pe teren. După ce l-a criticat pe Iordănescu pentru alegerea făcută în meciul cu Belgia, Becali a salutat decizia de a-l reintroduce pe Coman în primul 11.

Finanţatorul de la FCSB crede că România poate trece de Olanda doar dacă Coman va juca şi a declarat că în cazul în care noul jucător de la Al Gharafa nu va evolua, atunci naţionala va lua gol în minutul al doilea.

"Nu-l critic pe Edi, ce a făcut, a făcut foarte bine.

(N.r. Aţi vorbit cu el) Dacă e, o să-l sun să-l felicit. Când ajungi în situaţii din astea, vrei linişte mai mult. O să-l sun şi o să-i zic…vezi, dacă ai fost corect, dacă l-ai băgat pe Coman. D-aia l-a şi băgat, a mizat pe rugăciunea mea.

Sunt mulţumit că l-a băgat pe Coman. Dacă nu-l băga pe Coman, gol în minutul trei. Acum dacă nu o să-l bage pe Coman, să vadă el, în minutul doi, gol. Treaba lui! Să nu-l bage în meciul următor şi vede el!", a declarat Gigi Becali.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele