Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”L-a surclasat pe Guardiola din Pipera”. Ionel Ganea îl face praf pe Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519619/1/gane.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Înainte de meci, între Gigi Becali şi Dan Şucu a fost un ”război” al declaraţiilor de la distanţă. Patronul lui FCSB era foarte sigur pe echipa lui că va triumfa la pas în Superliga.

Replica pentru Becali a venit şi de la Ionel Ganea. Fostul internaţional l-a ironizat dur pe omul de afaceri.

”Bergodi a gândit perfect meciul, l-a surclasat pe Guardiola din Pipera. A baricadat centrul cu Oaidă şi Hromada, care i-au blocat pe Olaru, pe Şut, dar şi eventualele incursiuni ale lui Florinel Coman sau Băluţă.

FCSB n-a avut nicio şansă, nicio ocazie cu adevărat mare. Iar pe flancuri la fel, Coman a fost şi el blocat de Braun, un jucător puternic, iar dincolo, copilul acela, Bădescu, a dovedit încă o dată că poate face faţă oricui. Iar în atac, era de aşteptat ca Rapid să fie periculoasă, datorită calităţii celor de la mijloc în sus, Normal, e şi meritul jucătorilor că au respectat strategia antrenorului”, a declarat Ganea, pentru cei de la gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele