Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB ridicat în slăvi după victoria cu Dinamo: „Un câştig imens! A fost uluitor” | EXCLUSIV

FCSB Publicat ieri, 22:04
mail-share icon Email

FCSB a câştigat marele derby cu Dinamo, scor 2-0, iar la o zi după victoria de pe „Arena Naţională”, MM Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa unui jucător.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21809667/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-20-10-2024-1.jpg

În faţa a peste 40.000 de fani prezenţi pe „Arena Naţională”, FCSB s-a impus în marele derby în faţa lui Dinamo, scor 2-0. Golurile au fost marcat de Daniel Bîrligea, care a reuşit o execuţie în stilul lui Zlatan Ibrahimovic, şi Alexandru Musi, care a stabilit scorul final în prelungirile partidei.

Execuţia vârfului adus de la CFR Cluj a impresionat pe toată lumea, inclusiv pe MM Stoica. Oficialul FCSB a fost dat pe spate atât de golul înscris de Bîrligea, cât şi de atitudinea pe care acesta a avut-o în teren, chiar dacă a resimţit anumite probleme medicale la pauză.

„Un câştig imens, nu neapărat pentru că a marcat un gol senzaţional, ci pentru atitudinea pe care a avut-o pe tot parcursul jocului, este Daniel Bîrligea. La CFR tot timpul ne minunam că joacă doar 60-65 de minute, pentru că mi se părea un jucător care are o capacitate de efort extraordinară.

Daniel Bîrligea, având nişte probleme medicale la pauză, când a văzut că au căzut alţii, a alergat şi a fost într-un pressing permanent până la sfârşit, ceea ce pentru mine a fost uluitor. Pare exact genul ăsta de fotbalist educat în Italia care ştie că va veni şi rândul lui dacă va fi serios.” , a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele