Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV

Rapid Publicat astăzi, 00:22
mail-share icon Email

Dan Şucu a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului Rapid, în urma căruia a iscat un scandal de proporţii.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21809771/1/screenshot-2024-07-13-103156.png

Acţionarul majoritar din Giuleşti a vorbit, printre altele, şi despre foştii conducătorii care au fost la Rapid înainte de faliment, Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, pe care i-a acuzat că au distrus clubul.

Acum, Constantin Zotta a venit cu replica pentru Dan Şucu. Fostul şef de la Rapid a avut parte de un discurs ferm despre declaraţiile pe care le-a oferit omul de afaceri care conduce în prezent clubul din Giuleşti.

„Cred că este un discurs unde Dan Şucu şi-a scăzut foarte mult nivelul de comunicare în relaţia cu suporterii. N-aş vrea să îi răspund la acelaşi nivel al discursului. Cred că a făcut-o Dinu Gheorghe şi i-a spus cumva destul de multe pe un ton agresiv şi nu cred că a greşit.

Dar eu nu aş vrea pentru că în primul rând a fost victoria asta extraordinară, însă aş vrea să îi răspund la punctele care mă ating personal. Dacă Rapidul a pierdut nişte bani, adică a pierdut nişte procese datorită unor contracte semnate de mine sau de Dinu, a pierdut pentru că a avut avocaţi slabi.

Pentru că au fost zgârciţi, nu au ştiut pe cine să angajeze să suţină nişte speţe care puteau fi câştigate. Dacă eu cu Dinu Gheorghe am semnat nişte contracte, am semnat contracte care la momentul respectiv, am contribuit şi noi ca echipa asta frumoasă şi mult iubită să câştige vreo 2 campionate, vreo 5 cupe, vreo 5-6 supercupe şi să avem şi sfert de finală în Cupa Uefa, nu că am realizat-o noi, dar am făcut parte din echipa aia minunată a Rapidului.

Că el doreşte să atace două voci care nu cred că am atacat, că am spus lucruri neadevărate, suntem aici să spunem o raritatea şi de fapt să informăm fanii despre realitatea şi opiniile noastre. Nu am atacat pe Dan Şucu, ba din contră, chiar l-am lăudat şi chiar mă bucur că a venit lângă Rapid.

Pentru că are o potenţă financiară şi cred că face bine Rapidului. Dar cred că a coborât prea mult nivelul, iar faptul că ne atacă pe mine şi pe Dinu, asta nu o să ne închidă gura să spunem orice aflăm noi că se întâmplă în club şi nu vrea el să afle suporterii rapidişti.

O să spunem realitatea pentru că de aia suntem aici. Şi o să ne susţinem clubul pentru că este clubul pe care îl iubim. Aş putea să comentez altfel, dar nu îmi doresc pentru că iubesc acest club şi îi doresc mult succes. Să facă şi el măcar 10% din ce a făcut Zotta şi Dinu Gheorghe, şi aici mă refer la realizări.” , a declarat Constantin Zotta, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele