Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Radu Drăguşin, direct la o multiplă câştigătoare de Champions League! Planul gândit de conducerea lui Tottenham

Stranieri Publicat ieri, 19:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21809490/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-4.jpg

 

 

Radu Drăguşin (22 de ani) ar putea pleca de la Tottenham după doar un sezon.

Internaţionalul român a fost mai mult rezervă în acest sezon, la fel cum s-a înâmplat şi în ediţia trecută din Premier League, iar acest lucru îl nemulţumeşte.

Radu Drăguşin ar putea ajunge la Inter

Minutele puţine pe care fundaşul central le primeşte din partea lui Ange Postecoglou l-au făcut pe acesta să ia în calcul plecarea de la Tottenham, notează publicaţia GOAL.

Trupa londoneză este în căutarea unui nou fundaş central, iar alesul şefilor de la Spurs ar fi Yann Aurel Bisseck (23 de ain), de la Inter.

Fundaşul neamţ a bifat până acum 6 partide în tricoul italienilor în acest sezon în toate competiţiile, iar evoluţiile sale l-au adus în atenţia celor de la Tottenham, conform interlive.

Sursa mai sus menţionată a dezvăluit că şefii lui Tottenham au un plan pe care ar dori să îl pună în aplicare vara viitoare. Conducerea trupei londoneze ia în calcul să-l ofere la schimb chiar pe Radu Drăguşin pentru stopper-ul lui Inter.

„Sosit la Tottenham în ianuarie anul trecut, românul s-a chinuit să se impună. Apărătorul a avut doar 11 apariţii până acum, confirmând că Spurs nu intenţionează să mizeze pe el .

Englezii ar dori să îl vândă deja în această sesiune a pieţei transferurilor, dar nu este exclus ca totul să fie amânat până în iunie. În acest caz, există posibilitatea unei oferte către Inter pentru un schimb cu Bisseck”, a notat sursa citată. 

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Drăguşin, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele