Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pancu, demis de la naţionala U21? Decizia luată de FRF: „Nu se poate uita ce a făcut! Nu putem să băgăm capul în nisip!”

Echipa nationala Publicat ieri, 17:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21809413/1/romania-u21-elvetia-u21-preliminariile-uefa-euro-2025-15-10-2024-2.jpg

 

 

România U21 s-a calificat la Campionatul European din 2025. Reprezentativa pregătită de Daniel Pancu a învins naţionala de tineret a Elveţiei, scor 3-1, marţi seară, în Giuleşti. Totuşi, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru selecţionata de tineret.

În minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "tricolorii mici", Louis Munteanu a fost faultat foarte dur, moment în care arbitrul i-a acordat jucătorului elveţian doar cartonaşul galben.

Când a văzut decizia, Daniel Pancu a intrat pe teren şi s-a dus glonţ sper arbitru. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu s-a rezumat doar la a îl certa pe central şi a vrut să îl lovească, dar arbitrul s-a ferit. Între timp, Akdag se lupta să îl ţină în frâu pe Daniel Pancu.

Daniel Pancu ar putea primi o suspendara destul de dură şi va rata mai mult ca sigur primele două meciuri de la EURO 2025. Mihai Stoichiţă a vorbit despre acest subiect şi a dezvăluit că FRF îl va chema pe selecţioner la sediul Federaţiei, acolo unde va avea loc o şedinţă cu dei din Comisia Tehnică.

În urma şedinţei, în care oficialii FRF vor analiza incidentul din Giuleşti, Mihai Stoichiţă va discuta cu Răzvan Burleanu pentru a luat o decizie finală privind sancţiunea pe care o va primi Pancu.

„Am văzut şi ieşirea lui Pancu. Miercuri am Comisie Tehnică şi urmează să analizăm împreună cu el ce s-a întâmplat. După care am să mă duc la preşedinte. Probabil că va primi o amendăm, pentru că nu putem să ţinem capul sus şi să nu ne uităm în jos. Nu se poate uita ce a făcut. Noi suntem de partea lui, nu pot să nu fiu de partea lui.

Nu se pune problema ca el să fie demis şi nici nu s-a discutat despre aducerea altui antrenor. O să existe o sancţiune. Posibil să primească două etape şi să fie prezent la meciul trei din grupă.

 

Dar o să fie prezent la antrenamente, a pregătirea meciului. Există mijloace de comunicare cu banca. Se poate vorbi la liber, nu are niciun fel de problemă. El trebuie să fie suficient de abil cât să facă treabă acolo. 

Trebuie să se gândească ca acest lucru să nu se mai repete niciodată. Nu se poate aşa ceva. Dacă ar fi vorba doar de tine, îţi asumi ca persoană acest lucru. Dar tu ai o responsabilitate faţă de grup de Federaţia Română de Fotbal.

 

O responsabilitate care poate să fie dusă şi la nivel naţional. S-a umplut Giuleştiul şi s-au uitat foarte mulţi oameni la televizor la acel meci. Daniel trebuie să înţeleagă treaba asta. Nu este vorba de el, e vorba de o întreagă societate”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri