Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali vrea să profite de incidentul dintre Louis Munteanu şi Dan Petrescu: „Îl iau oricând la FCSB! Atât dau pe el”

Superliga Publicat ieri, 17:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21809352/1/gigi-becali-4.jpg

 

 

CFR Cluj a remizat sambătă seară pe teren Petrolului, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superligă.

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment tensionat, după ce l-a schimbat în prelungiri pe Louis Munteanu. Atacantul s-a arătat foarte supărat şi s-a dus direct spre banca de rezerve, fără să dea mâna cu nimeni şi fără să se uite măcar spre antrenorul său.

Dan Petrescu s-a dus apoi la el pentru a-l împăca, fără succes însă, Louis Munteanu menţinându-şi atitudinea sfidătoare.

Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu

Gigi Becali a intervenit din nou în scandalul monstru dintre Louis Munteanu şi Dan Petrescu. Latifundiarul din Pipera a sărit din nou în apărarea atacantului de la CFR Cluj şi a declarat că îl poate aduce oricând pe Munteanu la FCSB, dezvăluind şi suma unui eventual transfer.

„Louis Munteanu, după Bîrligea, care e mai complet, e al doilea în România. Dacă aş fi Lucescu, pe ei doi i-aş lua la echipa naţională. Eu pe Munteanu îl iau oricând. Cât ofer? Un milion şi jumătate. Cât a dat el... Bine, mă... Uitaţi şi vedeţi. Bă, dau cât a dat Varga şi 500.000 de euro în plus, la impresar.

Nu se face aşa ceva. Am făcut şi eu multe. Dar să batjocoresc un jucător... Nu fac! Mai sunt două minute şi te scot să râd de tine... Nu fac asta! Munteanu e fotbalist! Ce să mai... Dar aşa îi trebuie. Dacă era la mine...”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a pus tunurile pe Dan Petrescu: „Să se supere cine o vrea”

După finalul meciului dintre FCSB şi Dinamo, câştigat de campioana României, scor 2-0, duminică seară, Gigi Becali a intrat în direct la Prima Sport.

Finanţatorul campioanei este de părere că Dan Petrescu a greşit şi nu s-a ferit de cuvinte când l-a criticat pe antrenor. Printre altele, Becali a transmis un mesaj clar şi le-a cerut celor de la CFR Cluj să îl cedeze pe Louis Munteanu la FCSB, dacă nu au nevoie de el.

„Orice jucător ar comenta, îţi dai seama. Eu am insistat mult cu Louis Munteanu şi nu a venit, a refuzat FCSB şi a mers la CFR, ca urmare, omul are şi el nişte pretenţii de respect. Eu îi dau dreptate lui Louis Munteanu, în situaţia asta.

Cât mai era? Pentru ce îl scoţi? Hai, mă, vezi de treaba ta, când mai sunt două minute de ce îl mai scoţi? Ca să răzi de el sau ca să ce? E ostentativ, clar! Nu că are logică, a făcut ca să ... asta a semănat, asta a cules. L-ai băgat? Mai erau două minute, nu mai putea să joace două minute?

 

Nu trebuia să comentez eu asta, dar pentru că îmi pare rău de copil, am comentat. Să se supere cine o vrea! Nu se face aşa cu două minute (n.r. rămase de jucat). Dacă nu vor, să mi-l dea mie! Dau cât am făcut oferta, două milioane de euro am făcut", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele