Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Jucătorul a plecat de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali. ”Transferul ăsta a fost ideea mea”

FCSB Publicat pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21479146/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023-3.jpg

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB, iar Gigi Becali a detaliat situaţia jucătorului de 28 de ani.

Rotariu intrase în dizgraţiile patronului vicecampioanei României şi a ales să plece de la FCSB, după doar 7 meciuri jucate, în care nu a reuşit niciun gol sau o pasă decisivă.

Gigi Becali a dezvăluit că a ajuns la un acord cu fotbalistul, pe care el şi el a dorit să îl aducă, şi ambele părţi s-au înţeles că e mai bine să rezilieze contractul. 

”Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înţeles până la urmă situaţia. Şi-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace. Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii.

Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieşit, şi cu asta, basta. Nu m-a forţat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea”, a precizat Gigi Becali, pentru ProSport.

20.000 de euro câştiga Dorin Rotariu la FCSB, iar Gigi Becali îl criticase la un moment dat că nu vrea să plece până la terminarea contractului.

”Rotariu? Ăla nu pleacă... Măcar mai are doar 5 luni de contract, că era vai de mine dacă mai avea un an şi jumătate. Nu pleacă. Stă acolo să ia banii”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele