Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Informaţia momentului! Un jucător important de la FCSB pleacă la Gaziantep

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21455319/1/rps9328.jpg

Marius Şumudică face o treabă foarte bună la Gaziantep şi a dus echipa de pe ultimul loc până pe poziţia a 14-a în Turcia.

Transferurile efectuate de tehnician după ce a ajuns la Gaziantep s-au dovedit a fi foarte inspirate. Cel mai remarcabil progres l-a avut Drăguş, care a ajuns la naţională şi face partide extraordinare în Turcia.

Acum, Şumudică este pe cale să dea o adevărată lovitură! Adrian Şut ar fi la un pas să semneze cu Gaziantep.

Informaţia a fost oferită de jurnaliştii turci, care au punctat că singurul impediment este legat de forma sub care va ajunge mijocaşul la echipa lui Şumi, dar problema va fi rezolvată în aceste zile.

Şumudică a intervenit pentru jucătorul care evoluează la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) şi care s-a aflat în trecut şi pe lista lui Trabzonspor. Mijlocaşul care a atras atenţia cu fotbalul de calitate a răspuns pozitiv la oferta venită dinspre Şumudică.

Singura problemă în calea mutării o reprezintă faptul că cei de la Gaziantep FK îl doresc sub formă de împrumut, în timp ce FCSB şi-ar dori să-l vândă definitiv.

În ciuda neînţelegerilor de moment, acest transfer va fi anunţat în câteva zile”, a notat telgraf.net.

Adrian Şut este cotat la 2 milioane de euro pe Transfermarkt şi înainte să ajungă la FCSB a mai evoluat la ASA Târgu Mureş, Unirea Jucu, Pandurii Târgu Jiu şi Academica Clinceni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele