Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Gigi Becali nu s-a mai putut abţine după ce Corpul de Control ar fi descoperit că CSA Steaua ar fi cheltuit 100 de milioane de euro în 3 ani: ”E o escrocherie a statului român”

FCSB Publicat pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21454559/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB nu pare să se apleneze prea curând, iar Gigi Becali nu renunţă să creadă că îşi va recâştiga drepturile.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a dispus Corpului de Control să demareze o anchetă vara trecută la CSA Steaua, cu privire la modul în care se desfăşoară activitatea la gruparea militară.

Potrivit unor informaţii din presă, clubul ar fi cheltuit 100 de milioane de euro în 3 ani, informează sport.ro. Acest aspect este de neconceput pentru patronul FCSB, care învinuieşte statul român.

”Eu nu consider că sunt într-o luptă. Aici nu e o luptă, e o escrocherie, o înşelăciune a statului român. Că dacă vorbiţi de o instituţie, atunci e statul român, care statul român, acum 23 de ani, a zis ‘UEFA, nu mai pot face fotbal profesionist’.

Ca atare, Armata de atunci a dat toate la o asociaţie de fotbal, adică asociaţie non-profit, adică o fundaţie. Şi s-au transferat toate prin Hotărâre de Guvern. După 4 ani, ajunsese datoare, nu mai avea bani, nu mai putea face fotbal de performanţă şi au zis ‘am găsit pe cineva, Becali, care ne dă bani, 1 milion, 2, 3’.

Şi s-a ajuns la 9,3 milioane de dolari. Acei generali de atunci ai Armatei spuneau şi semnau procese verbale în adunări generale şi consilii de administraţie că Becali împrumută bani şi va primi acţiuni, că se va transforma în asociaţie pe acţiuni”, a spus Gigi Becali, potrivit B1TV.

”După ce m-au ţinut 3 ani, au convocat Adunarea Generală şi acea societate mi-a dat acţiuni. Am renunţat la bani ca să iau acţiuni la o societate, la care statul, Armata, ministerul, Guvernul Adrian Năstase de atunci au semnat că se transformă în societate pe acţiuni. Eu aşa ştiu că am făcut!

Vine statul român după 20 de ani şi zice: ‘Ştii, mă, ceva? Eu ţi-am dat ţie o echipă, Steaua, care e continuatoare – au semnat şi Guvernul, şi miniştrii, şi toată lumea – şi ai dat bani, dar acum uite care-i treaba: noi nu ţi-am dat-o, te-am păcălit pe tine, nu ţi-am dat Steaua, noi îţi luăm Steaua şi facem noi altă Steaua! Noi trebuie s-o luăm de la capăt, că nu putem să facem fotbal profesionist’. Păi de ce aţi dat-o, măi, atunci?

Am plătit 2 milioane de euro impozite numai pe stadion, impozit pe clădirea stadionului! (…) Pe clădirile lor am plătit! (…) Escrocheria statului român! Ei funcţionează ca unitate militară. Cum să angajezi africani şi străini la unitate militară? Nu ştiu, nu înţeleg, întreb şi eu”, a mai spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele