Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Gigi Becali, aproape de o ”ţeapă” imensă! Vlad Chiricheş se gândeşte la retragere: ”Nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta!”

FCSB Publicat pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21468969/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informa la finalul lunii noiembrie, presa din România.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Recent, MM Stoica a vorbit despre revenirea fotbalistului de la FCSB. MM Stoica speră ca fundaşul cu multă experienţă în Serie A să revină pe teren pentru partidele FCSB-ului din play-off.

Vlad Chiricheş a făcut mai multe dezvăluiri. El a recunoscut că a dorit să se retragă după accidentare, dar familia sa şi Alex Chipciu l-au făcut să se răzgândească. 

”Nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta!”

“În primele zile (n.r. după accidentare) eram cu gândul ăsta destul de puternic că nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta. Dar, cum am mai spus-o. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur.

Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, a spus Vlad Chiricheş pentru Fanatik.

34 de ani are Vlad Chiricheş, care a adunat pentru FCSB 68 de meciuri oficiale şi pentru echipa naţională a României 76 de selecţii. Lidera din Superligă este formaţia pentru care Chiricheş a jucat cel mai mult în carieră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele