Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Gigi Becali anunţă unde va ajunge Elias Charalambous, după ce îşi va îndeplini obiectivul la FCSB. ”2-3 milioane de euro”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21478198/1/cha.jpg

Gigi Becali este fermecat de Elias Charalambous şi consideră că cipriotul va aduce titlul aşteptat de 9 ani de FCSB.

Ba mai mult, omul de afaceri e ferm convins că antrenorul va prinde un contract mare la arabi, după ce va ajunge cu FCSB în grupele Ligii Campionilor.

”Charalambous a spus că a zis Moraru că el are 0 creier. Şi mi-a zis domnul Becali, de ce să mai dau declaraţii dacă am creier 0? Că domne că nu mai vreau să aud de Becali, că e de 20 de ani.

Asta deja e prea urât. Să spui de un om că are creier 0. De unde ştie el? La anul, pe vremea asta, îl vedeţi pe Charalambous cu 2 milioane de euro la arabi.

Ţineţi minte discuţia asta. El o să ia campionatul, califică echipa în grupele UCL şi uite aşa primeşte contract la arabi de 2-3 milioane de euro. Nu vorbesc de colegii tăi, dar lumea a înnebunit”, a dezvăluit Becali, pentru cei de la Digi Sport.

Charalambous se află la FCSB din martie 2023, iar în CV le mai are în calitate de principal pe: Ethnikos Achna şi Doxa Katokopias.

Pentru FCSB urmează un duel cu campioana Farul, luni, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele