Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Gigi Becali a reacţionat cu privire la situaţia lui Ştefănescu: "Nici nu mi-a răspuns"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 4 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21275425/1/becali.jpg

Curtat intens de Rapid, Ştefănescu încă nu ştie unde va juca la finalul perioadei de transferuri. Pe fir pare că a intrat şi FCSB, iar Gigi Becali nu a ezitat să vorbească despre un potenţial transfer al internaţionalului român.

"Am vrut şi eu să cercetez. Am dat şi un telefon, dar nu e o ofertă. E un fel de cercetare. E un om cuminte domnul Şucu. Nici nu mi-a răspuns. Eram prea supărat, prea nervos. Nu ai ce să-i zici." a declarat Gigi Becali.

Ştefănescu e cu gândul la Conference League

Sepsi a obţinut ieri calificarea în turul trei preliminar Conference League. După ce a câştigat turul din Bulgaria, împotriva CSKA Sofia, scor 2-0, formaţia din Sfântu Gheorghe a câştigat şi acasă, de o manieră categorică, scor 4-0. La finalul partidei, Marius Ştefănescu a spus că nu ştie nimic de o posibilă plecare şi deja se gândeşte la meciul cu Aktobe.

"Un meci de colecţie, un meci foarte bun făcut de noi. Ştiam că o să vină să se califice, dar nu ştiau ce-i aşteaptă. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Scorul spune totul!

Ne bucură că nu luăm goluri şi sper să ducem cât mai mult această serie. Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă şi sper să-l rezolvăm de aici.

Nu ştiu nimic despre plecare mea, nu ştiu despre ce se vorbeşte. Înţeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înţeleg, urmează să văd şi eu şi vom vedea ce se va întâmpla.

Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi" a fost reacţia lui Ştefănescu la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele