Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

FCSB mai aduce un jucător! ”De el e vorba”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21453487/1/fcsb-fc-u-craiova-superliga-superbet-12-11-2023-2.jpg

Succesul pe care îl are Ngezana la FCSB pare că i-a dat încredere lui Gigi Becali să mai transfere un jucător african.

FCSB stă încă în aşteptarea unui răspuns din partea lui Nana Antwi (23 de ani). Fundaşul dreapta al celor de la Urartu este o ţintă pentru liderul Superligii, conform lui MM Stoica.

De el e vorba, dar să vedem dacă vine. E posibil să nu vină. Nu sunt noutăţi”, a dezvăluit MM Stoica, pentru Orange Sport.

Antwi a mai jucat pe lângă Urartu şi la Lori Vanadzor (Armenia), Young Wise (Ghana) şi echipa a doua a celor de la Lille.

  • Ghanezul, care are şi cetăţenie armeană, este cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt.

 

Baba Alhassan de la Hermannstadt şi Luiz Phelipe de la Poli Iaşi. Ambii evoluează în zona mediană a terenului.

Un jucător ar putea pleca dacă vine Antwi

Valentin Creţu trece din nou printr-o situaţie atipică la FCSB. Fundaşul dreapta se va deplasa în cantonamentul din Antalya alături de ”roş-albaştri”, deşi contractul său cu lidera Superligii a expirat la finalul anului 2023.

Un alt transfer va decide viitorul lui Valentin Creţu

Creţu poate să primească un nou angajament din partea conducerii celor de la FCSB, valabil până la finalul sezonului curent, dacă transferul lui Nana Antwi, tot apărător în flancul drept al defensivei, legitimat la Urartu (Armenia), nu se va concretiza acum.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele