Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Fanii FCSB au aflat adevărul! MM Stoica a dezvăluit cum se fac, de fapt, transferurile la FCSB: ”Nici măcar nu verifică jucătorii respectivi!”

FCSB Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21515098/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00. Partida face parte din runda cu numărul 30 din Superliga şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro.

Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

FCSB este neînvinsă de 11 meciuri în campionat, iar în ultima etapă au câştigat pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-0. "Roş-albaştrii" sunt lideri în campionat, iar în cazul unei victorii se pot desprinde la 15 puncte de Rapid.

FCSB este una dintre echipele care face transferuri în fiecare perioadă de mercato. În trecut, Becali a declarat că nu se va mai consulta nici cu MM Stoica şi că va aduce pe cine doreşte el la echipă. 

Totuşi, MM Stoica a dezvăluit că Becali are încredere în staff şi că se lasă pe mâna lor.

”Nici măcar nu verifică jucătorii respectivi!”

(n.r. dacă staff-ul contribuie la transferuri) "Nu e subiect închis, a spus şi el, la Ngezana am dat ok-ul, s-a transferat, s-au transferat şi jucători la care n-am dat ok-ul, nu e atât de important. Important este că, uite, zilele trecute am vorbit de doi fotbalişti, că tot revin la ce am spus mai devreme şi în momentul în care primeşte un feedback bun din partea noastră, nici măcar nu verifică jucătorii respectivi.

<<A, bun, dacă zici că e bun, îl luăm, ce înălţime are?>>. Nu suntem excluşi din activitatea asta, doar că există şi cazuri în care are câte un pariu personal patronul şi vrea să vadă dacă îl câştigă sau nu, câteodată îl mai câştigă, câteodată nu”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele