Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Elias Charalambous îşi asigură liniştea. ”Am văzut că jucători sunt cu picioarele pe pământ”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527316/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-3-03-2024-3.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Antrenorul formaţiei din Capitală, Elias Charalambous s-a declarat fericit de faptul că jucătorii săi au trecut cu bine peste eşecul dur cu Rapid (4-0) din ultima etapă a sezonului regular.

”Am văzut că jucători sunt cu picioarele pe pământ. De săptămâna viitoare revenim la antrenamente şi luăm totul pas cu pas. După eşecul cu Rapid trebuia să arătăm că avem reacţie. Nu puteam face altceva.

Cred, dacă aţi văzut tot meciul, adversarul nu a avut ocazii. Tot ce şi-a creat a fost pe fondul erorilor noastre. Pentru mine e bine că avem câteva puncte avans, dar nu înseamnă nimic. Urmează alte 9 meciuri, trebuie să tratăm fiecare partidă care pe o finală.

Craiova a ajuns pe locul 2, totul se poate schimba de la o săptămână la cealaltă. Diferenţa e prea mică. Trebuie să rămânem concentraţi”
, a spus Charalambous, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele