Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

”E o echipă mare”. Transferul lui Compagno se face pentru 450.000 de euro

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21478127/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament, iar Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno. Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul ar fi urmat să plece în schimbul unei sume mult mai mici.

S-a vehiculat că atacantul ar putea ajunge la Konyaspor, formaţia lui Alexandru Cicâldău, dar jurnaliştii turci scriu că în realitate nu s-au făcut negocieri pentru transfer.

Gigi Becali a revenit cu detalii şi a anunţat că prima şansă de a-l cumpăra pe italian este un club din Grecia, iar suma solicitată este de 450.000 de euro.

Patronul de la FCSB a vorbit la superlativ despre caracterul lui Compagno, pe care îl consideră foarte ascultător.

 

Când să mai apară? Nu are rost să vorbim despre Compagno, e un jucător care valorează mult, dar eu am renunţat la el. Pentru Compagno am dat o hârtie de 450.000 de euro în Grecia, e o echipă mare, zic ei. Compagno nu mă mai interesează. Pleacă, nu pleacă, nu mă interesează.

Cel mai cuminte om. Nu am avut jucător aşa cuminte ca el, şi cum se antrenează şi tot. Fiecare om are cât creier are, eu am creierul pe cel mai mic şi n-am ştiut să-l ţin pe Compagno. Dacă nu am atât de mult creier, am făcut ce trebuia să fac şi m-am dus la 11 puncte şi la 16 puncte”, a declarat Becali, pentru cei de la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele