Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

E gata! Revenire spectaculoasă la FCSB: ”Pot să trag şi mai tare!”

FCSB Publicat pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21470432/1/romania-danemarca-preliminariile-cm-2018-26-03-2017.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informa la finalul lunii noiembrie, presa din România.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Recent, MM Stoica a vorbit despre revenirea fotbalistului de la FCSB. MM Stoica speră ca fundaşul cu multă experienţă în Serie A să revină pe teren pentru partidele FCSB-ului din play-off.

Vlad Chiricheş a făcut mai multe dezvăluiri. El a recunoscut că a dorit să se retragă după accidentare, dar familia sa şi Alex Chipciu l-au făcut să se răzgândească. 

Totuşi, Chiricheş este aproape de revenirea pe teren. Internaţionalul român susţine că ar trebui să revină pe teren la începutul lui martie. Fotbalistul a părut decis şi susţine că uşor-uşor va creşte intensitatea.  

”Pot să trag şi mai tare!”

”Mă pregătesc puternic în sală. O să fac separat pregătire toată perioada asta. Cred că o să încep de săptămâna viitoare şi alergare uşoară. Uşor-uşor creştem intensitatea şi vedem ce se întâmplă.

Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aş putea să joc practic. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie.

Cum mă simt în momentul ăsta eu cred că sunt puţin mai avansat cu recuperarea faţă de prognozele doctorului. Important e să mai fac un RMN, nişte teste amănunţite şi apoi pot să trag şi mai tare”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit fanatik.ro.

34 de ani are Vlad Chiricheş, care a adunat pentru FCSB 68 de meciuri oficiale şi pentru echipa naţională a României 76 de selecţii. Lidera din Superligă este formaţia pentru care Chiricheş a jucat cel mai mult în carieră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele