Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

E gata! Dorit de Gigi Becali, Alex Cicâldău a luat decizia finală! Transferul s-ar putea realiza chiar astăzi

Superliga Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21724833/1/profimedia-0767035491.jpg

Deşi Alex Cicâldău ajunsese la un acord cu KVC Westerlo, formaţie ce a terminat pe poziţia a 11-a stagiunea precedentă în Belgia, anunţul oficial al transferului nu a mai apărut.

Turcii au anunţat că transferul a intrat în impas şi că ar putea reveni în Superliga, printr-o modalitate similară cu cea prin care Olimpiu Moruţan a ajuns sezonul trecut la Ankaragucu.

Mihai Rotaru doreşte cu insistenţă ca internaţionalul român să revină în Bănie, de unde a plecat în 2021, dar în ultimul timp în cursa pentru semnătura fotbalistului a intrat şi Gigi Becali.

Potrivit Fanatik, Cicâlău ar fi luat decizia finală şi va semna cu Universitatea Craiova, iar transferul s-ar putea realiza chiar astăzi.

Conform sursei mai sus menţionate, „Cic” a refuzat din prima oferta celor de la FCSB. 

Sorin Cârţu consideră că oltenii ar da lovitura cu acest transfer

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al oltenilor, e de părere că revenirea lui Cicâldău la Universitatea Craiova ar fi lovitură dată de formaţia din Superliga. 

„Craiova are nevoie de el, e fotbalist bun, când a fost aici şi-a pus amprenta de joc. Chiar dacă a avut jocuri mai puţine în ultima vreme, a fost la Konyaspor, o echipă bună din Turcia, a jucat acolo.

Dacă nu are echipă, normal că nu e convocat la echipa naţională. Galatasaray, dacă îl lasă să vină în România, cu siguranţă va cere bani pe împrumut. Şi trebuie să-şi permită acea echipă.

Cred că el ar prefera să joace la Craiova. Ştie atmosfera, patronul”, a spus Sorin Cârţu, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele