Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga

Superliga Publicat pe luni, 22:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21733827/2/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii. A fost primul meci pentru antrenorul Marius Şumudică pe arena din Giuleşti de la revenirea la cârma rapidiştilor, la 20 august.

Rapid - ”U” Cluj 0-2 (Perira H. 30', Nistor D. 60' (p))

Echipele de start:

  • Rapid: Siegrist - Manea, Săpunaru, Paşcanu, Braun - Grameni, Hromada, Christensen - Micovschi, Burmaz, Petrila
  • Rezerve: Aioani, Onea, Ignat, Blazek, Borza, Emmers, Vulturar, Kait, Gojkovic, R. Pop, Hasani, Jambor
  •  
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Silaghi, Ov. Popescu, Bic, Berto - Nistor - Thiam
  • Rezerve: Gorcea, Oancea, Van Der Werff, Mitrea, Lasure, Codrea, G. Simion, Raţă, Botă, Tchassem, Blănuţă

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90: Dublă ocazie pentru Rapid! Paşcanu a trimis periculos cu capul, dar Gertmonas a respins în corner, ca imediat după să reţină mingea trimisă de Kait.

Min. 64: Bară pentru ardeleni! Thiam a primi excelent în careu, dar şutul său a nimerit bara laterală. 

Min. 60: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Braun l-a faultat clar pe Silaghi în careu, iar Dan Nistor a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.

Min. 50: Şansă bună pentru giuleşteni! Rapid a ajuns cu uşurinţă în careul advers, dar execuţia lui Burmaz din voleu trece peste poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: Final de primă repriză! 

Min. 41: Ocazie pentru Rapid! Petrila a trimis frumos în careu, dar Micovschi a trimis în plasa laterală.

Min. 30: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Fază superbă reuşită de „Şepcile Roşii”, la care Pereira şi Thiam au făcut şah-mat apărarea Rapidului.

Min. 19: Ocazie pentru Rapid! Christensen a recuperat excelent şi tot el a ajuns la finalizare, dar  Gertmonas s-a opus la şutul norvegianului.

Min. 1: A început partida! 

_____________________________________________

Înaintea acestui duel, Rapid se află pe locul 10, cu doar 9 puncte acumulate după primele 8 etape. „Giuleştenii” nu au obţinut nicio victorie cu Neil Lennon pe bancă în primele 6 runde, iar de la revenirea lui Marius Şumudică au bifat o victorie şi un egal.

De cealaltă parte, „U” Cluj ocupă poziţia din lider în Superliga. Ardelenii au acumulat 18 puncte până acum şi au moralul extrem de ridicat, având în vedere că nu au pierdut niciun meci în acest sezon.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele