Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

Se conturează transferul carierei pentru Dennis Man! Cluburi uriaşe din Europa şi-au trimis impresarii să îl vadă la meciul cu Udinese: "Negocierile încep de la 30 de milioane €!"

Stranieri Publicat pe luni, 10:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21734472/1/profimedia-0900233068.jpg

 

 

După ce în sezonul trecut, Dennis Man a avut parte de un sezon excelent şi a pus umărul la revenirea Parmei în Serie A, fotbalistul continuă să impresioneze.

Dennis Man are un debut de sezon execelent în Serie A. Internaţionalul român a marcat deja de 2 ori în primele 3 meciuri ale „cruciaţilor”, în egalul cu Fiorentina şi în victoria extraordinară de pe teren propriu cu AC Milan.

Fostul jucător de la FCSB a reuşit să puncteze şi pentru echipa naţională, în victoria categorică din Kosovo, scor 3-0, şi a intrat pe radarul unor cluburi uriaşe din Europa.

Lyon, Borussia Dortmund, Ajax şi apoi Juventus şi-au arătat interesul pentru fotbalistul nostru.

Acum, italienii au anunţat că la meciul pe care Parma îl va disputa astăzi cu Udinese, cluburile şi-au trimis impresarii pentru a-l vedea la lucru pe Man.

"Dennis Man, pe piaţa transferurilor: preţul s-a dublat şi o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ţine capul de afiş pe piaţa transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro şi în curând ar putea fi declanşată o licitaţie internaţională pentru el", titrează Corriere dello Sport.

"Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniştii de pe piaţa internaţională a transferurilor.

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax şi Marseille au făcut deja primii paşi, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea creşte în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranţă cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutaţi din străinătate.

Cu siguranţă, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui şi a stabilit un preţ de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro.

Şi sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuţii directe cu Parma în privinţa lui.", mai scrie sursa citată.

Parma o întâlneşte pe Udinese astăzi, de la ora 19:30, în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele