Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

„E de mare valoare!”. Gigi Becali pregăteşte lovitura pe piaţa transferurilor | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21550995/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra mai mulţi jucători pentru a-şi întări echipa. Latifundiarul din Pipera a anunţat că a luat în vizor un atacant din prima ligă din Portugalia, care ar putea fi un transfer de mare valoare pentru „roş-albaştri”.

Becali a mai spus că impresarul Florin Vulturar îl urmăreşte pe atacant, iar dacă Mihai Stoica, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous vor da acceptul, va semna cu FCSB.

„Ţi-a spus probabil Vulturar. Are el un jucător acolo, îl studiază. El după ce îl studiază se duce direct la Pintilii, Meme, Haralmbous. Ei îl iau şi îl studiază. După ce îl studiază ei, eu zic da sau nu. Nu stau acum să ma uit la videoclipuri cu fotbalişti.

El e atacant de mare valoare, zice el (n.r. Vulturar). Bine mă, dacă e de mare valoare, hai să vedem. E din prima ligă, parcă, nu ştiu. El să-l vadă şi apoi să îl vadă şi Pintilii, Meme şi Haralambous” , a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele