Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României

Cupa României Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21594429/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Pe lângă asta, clubul este foarte aproape să schimbe forma de organizare, lucru ce i-ar permite să aibă drept de promovare.

Doar două echipe din Superliga i-au felicitate pe hunedoreni pentru câştigarea cupei. Este vorba despre Universitatea Craiova şi Rapid.

Mesajul transmis de Universitatea Craiova

Oltenii au felicitat-o pe Corvinul Hunedoara pentru triumful istoric şi i-au menţionat şi pe cei doi foşti jucători de la echipă, Andrei Hergheligiu şi Alex Neacşa.

„Felicitări alb-albaştrilor de la FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru câştigarea Cupei României Betano! Felicitări celor 2 foşti jucători ai Ştiinţei, care au contribuit, seara trecută, la obţinerea trofeului: Andrei Hergheligiu, marcatorul penalty-ului decisiv, şi Alex Neacşa, căpitan al hunedorenilor!”, au transmis cei de la Universitatea Craiova.

Felicitările venite din Giuleşti

Giuleştenii le-au transmis felicitări celor de la Corvinul, menţionând că ultima echipa din Liga 2 care a reuşit perfomanţa de câştiga Cupa României a fost Rapid, în anul 1975. Rapidiştii nu i-au uitat nici pe foştii jucători formaţi în academia lor.

„A fost o călătorie fantastică pentru FC Corvinul 1921 Hunedoara, încheiată cu trofeul Cupei României. Din 1975, de la Rapidul lui Nae Manea, o echipă din liga secundă nu mai câştigase competiţia.

Merituoasa câştigătoare a avut în teren doi jucători formaţi la academia Rapidului, Antonio Bradu şi Ştefan Lefter. Nu putem decât să îi felicităm pe hunedoreni şi îi aşteptăm cât mai curând în SuperLiga România!”, a fost mesajul clubului Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele