Ultima oră
Ons Jabeur anunţă că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur anunţă că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Ioan Ovidiu Sabău a încercat să explice eşecul cu Metalul Buzău. ”Am jucat pe sintetic şi e foarte greu”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21716830/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-4.jpg

Surpriză uriaşă în play-off-ul Cupei României! Universitatea Cluj a fost eliminată şi ratează şansa de a lupta pentru trofeu.

Ardelenii au fost răpuşi de divizionara secundă, Metalul Buzău, cu 1-0. Este prima înfrângere stagională pentru Ioan Ovidiu Sabău, care a ales să menajeze o parte din titulari.

Unicul gol a venit în minutul 62, după ce noul intrat Matei Constantinescu a reluat din 14 metri la colţul scurt.

”O calificare ratată, noi ne-am dorit. Am format un lot numeric şi valoric. Am avut mare încredere că ne putem califica, dar nu am reuşit. S-a văzut foarte clar că adversarul ne-a fost net superior la dueluri.

Vorbim de un teren sintetic, dar şi asta înseamnă să ai valoare, să te adaptezi. Sunt jucători foarte importanţi. Să vă uitaţi la ce nume au, unde au jucat. Nu puteam să folosesc jucătorii care au jucat luni. Acei jucători au foarte multe minute, şapte meciuri, a treia zi dacă jucam pe iarbă poate jucau.

Am jucat pe sintetic şi e foarte greu. Nu vreau să fie o scuză. Am avut două zile în care ne-am pregătit pe sintetic. Trebuia să ne luptăm cu ei, să ne adaptăm la condiţii.

Felicit adversarul. Am avut în prima repriză una sau două ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Şi ei avut trei ocazii clare, dar în repriza a doua am fost destul de apatici”
, a spus Sabău, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele