Ultima oră
Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează” Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează”
Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public” Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public”
Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine” Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine”
Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor

Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”

OFICIAL | S-a decis în cazul lui Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza! Când vor debuta cei doi. „Abia aştept”

Rapid Publicat astăzi, 18:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21803859/1/rapid.jpg

 

 

Rapid a anunţat oficial că Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza vor putea debuta pentru formaţia giuleşteană.

Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza au primit permisele de muncă din partea autorităţilor din România, astfel că cei doi jucători aduşi de Marius Şumudică vor putea juca în următorul meci al Rapidului, cu Farul.

Rapid o întâlneşte pe Farul luni, 21 octombrie, de la ora 21:00, într-un duel ce face parte din cadrul etapei cu numărul 13 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Giuleştenii au dezvăluit şi reacţiile jucătorilor înaintea debutului în tricoul „alb-vişiniu”: „Abia aştept debutul”, a spus Boupendza. „Sunt gata de primul meci”, a adăugat N'Jie.

  • 950.000 de euro e cota de piaţă a lui N'Jie, potrivit Transfermarkt
  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Boupendza, potrivit aceluiaşi site de specialitate

Conducerea Rapidului i-a stabilit viitorul lui Marius Şumudică

Marius Şumudică (53 de ani) a preluat-o pe Rapid în luna august, după ce Neil Lennon a fost demis.

De la venirea lui Şumudică pe banca giuleştenilor, echipa are un bilanţ de 2 victorii, 2 egaluri şi tot atâtea înfrângeri, clasându-se doar pe locul 12 în clasamentul Superligii.

În ultima etapă, Rapidul a pierdut neaşteptat în deplasarea de la Botoşani, scor 2-0, iar în urma acestei înfrângeri în spaţiul public au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Marius Şumudică ar urma să plece.

Marian Mihail, directorul executiv din Giuleşti, a vorbit acum despre situaţia lui Marius Şumudică şi a lămurit totul. Acesta a declarat că Şumi are în continuare toată încrederea din partea conducerii şi că nu există niciun dubiu privind demiterea sa.

„În momentul de faţă, cunoscându-i pe acţionari şi cu ce informaţii sunt eu la curent, nu se pune problema unei evaluări intermediare.

Cerem puţină încredere şi puţină răbdare. Şumudică rămâne confirmat. Informaţiile pe care le am sunt că Şumudică are parte de încrederea conducerii.

Nu a fost neapărat o şedinţă în sens formal după înfrângerea cu FC Botoşani. De marţi până joi (n.r. zilele după eşecul cu Botoşani) Viorel Moldovan şi Daniel Sandu au fost la cursurile de Director Sportiv, eu am fost la Adunarea Generală a Asociaţiei Europene a Cluburilor de la Atena”, a spus Mihail, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele