Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Decizie radicală luată de FCSB chiar înaintea returului cu Maccabi! Ce plănuiesc „roş-albaştri” în cazul în care se califică

FCSB Publicat pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21684588/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-26-07-2024.jpg

Maccabi Tel Aviv şi FCSB se duelează, marţi, de la ora 21:00, la Budapesta. Partida decisivă pentru calificarea în al treilea tur preliminar Champions League va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Duelul din tur ce a avut loc pe Ghencea s-a terminat la egalitate, 1-1.

Câştigătoarea duelului de marţi o va întâlni, aproape sigur, pe Sparta Praga în al treilea tur preliminar Champions League, iar pierzătoarea va da piept, în proporţie de 99%, cu Panevezys, în al treilea tur preliminar Europa League.

În cazul în care FCSB va reuşi să treacă de Maccabi, va disputa meciul tur pe 6 august. În acest context, campioana en-titre vrea să amâne meciul din campionat cu FC Botoşani, care este programat pentru data de 3 august, conform golazo.

În cazul în care sunt eliminaţi, „roş-albaştri” nu vor mai amâna meciul, deoarece vor juca în turul trei preliminar din Europa League pe 8 august şi vor avea mai mult timp de repaus.

Fotbalistul sosit în această vară la FCSB a intrat deja în dizgraţiile lui Gigi Becali

Fundaşul lateral David Kiki (30 de ani) a fost primul transfer al verii la FCSB.

 

Fotbalistul venit de la Farul în schimbul sumei de 200.000 de euro nu l-a impresionat deloc pe Gigi Becali, care consideră că este un transfer ratat.

„Hai, domne, am dat-o în bară şi cu Antwi. Am făcut... Numai în bară am dat-o. Şi cu Kiki..., cu Antwi, am dat-o în bară rău de tot. Asta-i treaba, râdeţi şi voi.

Îmi vine şi mie să râd. Râd eu de mine. Eu, eu de mine. Ştii de ce-mi vine mie să râd? Când îl văd pe Kiki, îmi vine să râd eu de mine.

Nu e rău, dar doarme pe teren. Joacă doar când vrea el. La fotbal trebuie să alergi, nu să dormi, mă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

David Kiki a fost folosit până acum doar în trei meciuri oficiale din cele şapte disputate de FCSB în acest sezon, două dintre cele fiind cu cei de la Virtus din primul tur preliminar din Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele