Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Decizie finală cu privire la atacantul dorit de FCSB. ”Ştim foarte bine că el se află în ultimele şase luni”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21485486/1/safranko.jpg

Atacantul Pavol Safranko (29 de ani) a fost dorit de FCSB în urmă cu mai bine de un an, dar în cele din urmă a ales să revină la Sepsi Sfântu Gheorghe, după un periplu în Africa de Sud.

Conducerea covăsnenilor a anunţat că vor începe curând că se vor demara proceduri privind prelungirea contractului. Laszlo Dioszegi a punctat că nu se poate pune problema unui transfer la FCSB.

„Am văzut şi eu cele declarate de Safranko, dar nu se pune problema ca el să plece la FCSB în cazul în care cei de acolo îl vor mai oferta la vară, deoarece noi nu dorim să îl pierdem. Nici nu voi lua în calcul aşa ceva.

Ştim foarte bine că el se află în ultimele şase luni de contract cu Sepsi, dar în martie ne vom aşeza la masă şi vom discuta cu el despre prelungirea contractului său. Aşteptăm să treacă această lună plină de meciuri pentru noi, iar din martie vom discuta cu Pavol Safranko.

El ştie bine că eu îl apreciez foarte mult, însă toată lumea din clubul nostru îl apreciază. De asemenea, ştim cu toţi din club foarte bine că şi el la rândul său apreciază clubul nostru foarte mult şi ştiu bine că el ne-a ales pe noi în momentul în care el avea posibilitatea să aleagă o altă echipă.

Nu se pune problema să nu îi prelungim contractul cu Sepsi. Avem o relaţie foarte bună cu acest jucător şi ştim bine câte a făcut el pentru noi. Şim că este un jucător apreciat şi de alte echipe, dar vă repet că îi vom propune prelungirea contractului”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Slovacul a mai trecut în carieră pe la: Tatran Presov, Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg, Dundee United şi Sundowns

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele