Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Darius Olaru nu s-a abţinut! I-a dat replica lui Gigi Becali. ”De ce nu m-a schimbat? Ştiu şi eu să mă critic”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551261/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Gigi Becali nu a fost însă deloc impresionat de prestaţia lui Darius Olaru. Patronul lui FCSB a punctat faptul că din respect pentru jucătorul ce a salvat echipa în multe meciuri nu a apelat la schimbare.

Olaru a vorbit despre evoluţia din meciul de duminică şi a susţinut declaraţiile patronului, însă a punctat omul de afaeri ar fi trebuit să îl înlocuiască.

 

”Ştiam că dacă recuperăm vom avea spaţii. Era clar că vom avea spaţii pe contraatac. În a doua repriză i-am lăsat să paseze în faţa noastră. Aşa am intrat. Ne-am propus să-i lăsăm să paseze.

De ce nu m-a schimbat? Ştiu şi eu să mă critic. Ştiu că nu am făcut o partidă bună, dar echipa a câştigat. Echipa nu stă în mine sau în Coman. Suntem o echipă şi jucăm toţi.

Am făcut o partidă slabă, ştiu asta. Mi-aş da un 5,5. Maximum. Dar e bine că am câştigat şi mergem mai departe. Acum mă gândesc să câştig titlul şi după aceea vom vedea ce va fi. Chiar nu vreau să mă gândesc la viitor. Mai avem multe etape, acum ne aşteaptă un meci dificil cu CFR Cluj”
, a spus Olaru, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele