Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

CSA Steaua, desfiinţată de FCSB chiar în Ghencea! Cât a fost scorul

FCSB Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21515357/1/fcsb-csa.jpg

Este foarte bine cunoscut războiul pe care Clubul Sportiv al Armatei îl poartă cu echipa patronată de Gigi Becali, FCSB.

CSA Steaua, înfrângere ruşinoasă în faţa FCSB-ului

Orgoliile dintre cele două formaţii sunt extrem de mari, indiferent că vorbim despre echipele de seniori sau cele de juniori ale celor două cluburi. În play-off-ul Ligii de Tineret, puştii lui FCSB s-au distrat cu echipa militarilor, scor 5-1, chiar în Ghencea.

Ca de fiecare dată, gazdele au prezentat cele două echipe ca fiind Steaua - SC FCSB SA.

Pentru echipa finanţată de Gigi Becali au marcat Ianis Vencu, Dragoş Bulimar, Mihai Toma, David Popa, Luca Baban, în timp ce pentru CSA Steaua a reuşit să puncteze Claudiu Ioniţă.

Cele două formaţii s-au confruntat într-un duel ce face parte din etapa a 6-a a play-off-ului din Seria de Est, condusă de Farul Constanţa, cu 42 de puncte. FCSB ocupă poziţia secundă, cu 40 de puncte, iar Steaua încheie podiumul, 31 de puncte.

Florin Prunea a vorbit despre dreptul de promovare al Stelei

CSA Steaua este şi în acest sezon blocată în liga secundă.

 

Pe lângă forma slabă arătată în actuala stagiune, formaţia din Ghencea fiind abia pe locul 11, veşnica problemă la Steaua este cea a dreptului de promovare.

Florin Prunea a vorbit acum despre această situaţie. Fostul portar este de partea steliştilor şi nu concepe ca echipa să nu beneficieze în continuare de drept de promovare.

”Şi cu suporterii, ce faci? Cum adică să nu aibă echipa drept de promovare? Eu nu concep ca Steaua să nu aibă drept de promovare. Are suporteri în toată ţara.

Steaua merge la Liga 2 şi umple stadioane, la Liga 2. Aţi văzut ce a fost la Reşiţa? Stadion arhiplin.

Eu stau acolo în cartier şi mă mai întâlnesc cu băieţii ăia de la Peluza Sud. Ei se strâng pe acolo şi mai vorbesc şi mă mai opresc şi pe mine. 'Băi, Florine, da' ce se întâmplă?', 'Păi, pe mine mă întrebaţi?'.

Asta este o problemă a clubului. Am văzut că la copii şi juniori lucrurile se mişcă. Au câştigat o finală”, a spus Prunea, conform Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele