Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Criticat de Gigi Becali, Luis Phelipe prezintă interes pentru altă echipă. ”Eu unul aş avea nevoie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21485529/1/phe.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

După meci, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii. La pauză, a fost făcută doar o schimbare. Brazilianul adus de la Poli Iaşi, Luis Phelipe, a fost înlocuit de Florinel Coman, după ce se pare că patronul nu a fost impresionat de el. 

Chiar dacă la început a părut mulţumit de jucător, acum, Gigi Becali a precizat că fotbalistul nu va mai avea foarte multe şanse, dacă nu va avea evoluţii mulţumitoare.

Dacă nu va fi păstrat la FCSB, brazilianul este primit înapoi cu braţele deschise la Poli Iaşi, conform anunţului făcut de antrenorul Leo Grozavu.

  • Phelipe mai are contract cu FCSB până în 2028.

 

”(n.r. l-aţi dori înapoi pe Luis Phelipe la Poli Iaşi?) Eu unul aş avea nevoie de Luis Phelipe şi nu aş spune nu niciodată unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”, a spus Grozavu, pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele