Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

”Club de fotbal amator”. Atac direct la Gigi Becali, după ce Dorin Rotariu a plecat de la FCSB la nici 3 luni de la semnarea contractului

FCSB Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21492475/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023-3.jpg

Dorin Rotariu şi-a reziliat înţelegerea cu FCSB, după ce Gigi Becali a fost nemulţumit de prestaţiile sale în tricoul ”roş-albastru”.

Decizia luată de patronul FCSB-ului a fost criticată de Iosif Rotariu, care e de părere că nepotul său nu a beneficiat de mai mult timp pentru a se acomoda. Fostul mare internaţional a criticat strategia ”roş-albaştrilor”.

"Aici este strategia unui club de fotbal amator. De exemplu, dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat, ci a stat la Parma, dar cei de acolo au avut răbdare.

Dorin s-a dus la FCSB într-un moment în care nu a avut jocuri în picioare, nu a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu parteneri de antrenament care au un anumit ritm de joc, şi alta e să joci în Liga 1.

La FCSB, toţi jucătorii cer mingea la picior. Nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere foarte mult mingea în profunzime, iar la FCSB el tot timpul cerea mingea în felul acesta", a spus Iosif Rotariu, la Podcast Alb-Violet.

Dorin Rotariu, revenire de senzaţie la o echipă din Superligă

Unchiul fotbalistului consideră că Dorin are toate şansele să revină în angrenajul echipei naţionale şi a punctat că cel mai probabil va ajunge la un club din străinătate.

Totuşi, nimic nu s-a concretizat până acum, iar Rotariu nu a semnat cu o nouă echipă. Înainte de a ajunge la FCSB, Rotariu l-a dezamăgit pe Mircea Rednic, care îl dorea alături de el la UTA Arad. 

Jucătorul este liber de contract, iar Mircea Rdenic nu ar spune nu unei potenţiale mutări a jucătorului la Arad, chiar dacă în trecut l-a dezamăgit. 

”Normal că mutarea nu s-a făcut fără acordul meu (Vulturar). Mie mi-a plăcut Vulturar, nu mi-a plăcut declaraţia lui, încă nu am apucat să vorbesc cu el. Însă, îmi place ca jucător, nu ai cum să nu îţi placă. E un jucător bun, e tânăr, la mijlocul terenului va fi concurenţă mare şi nu am zis nu.

Sincer m-aş fi aşteptat şi la Rotariu, dacă m-ar fi sunat, l-aş fi luat. Ştiu că are calitate şi poate să ajute şi cu mine a avut rezultate bune şi a dat randament. Sunt antrenor, ok, mă mai supăr pe moment, dar când poţi să iei un jucător şi crezi în el, crezi că te poate ajuta, nu spun nu”, a spus Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele