Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

”Ce se întâmplă în play-off?”. Marea problemă a FCSB-ului, identificată! ”Acolo se face diferenţa”

FCSB Publicat pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21495743/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024.jpg

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Giuleştenii s-au apropiat din nou la 6 puncte de liderul FCSB şi dau senzaţia că le-ar putea ”strica petrecerea” roş-albaştrilor în acest sezon. Rapid a ajuns la a cincea victorie consecutivă în Superliga şi pune presiune pe formaţia patronată de Gigi Becali înaintea partidei cu ”U” Cluj, de luni.

Cu toate că Gigi Becali a spus în mai multe rânduri că roş-albaştrii au titlul asigurat în acest sezon, Valeriu Răchită a găsit punctul slab al lui FCSB, care ar putea să o coste mult în play-off. Fostul jucător a scos în evidenţă banca subţire a echipei bucureştene.

“Ştiţi ce am văzut eu la FCSB? O bancă foarte subţire. Ce se întâmplă în play-off? Vor interveni accidentări, suspendări. Cine va avea vestiarul mai puternic, banca, acolo se face diferenţa, a spus Răchită, pentru Fanatik.

”E clar că FCSB are 80% şanse să ia”

Pe de altă parte, Alin Buzărin e de părere că FCSB are şanse foarte mari să câştige primul titlu după 9 ani.

“FCSB poate să piardă titlul doar pentru că avem play-off. Dacă mă uit la top 5 campionate, nicăieri nu găsim acest raport de forţe. La noi play-off-ul schimbă radical datele probleme.

Cele 9 puncte devin 5 sau 4. Şi este un alt campionat. De regulă, cu inexistente excepţii, cine intră cu nişte puncte în play-off, are cele mai mari şanse. Acum, în lupta la titlu e clar că FCSB are 80% şanse să ia.

Nu văd ce s-ar putea întâmpla. Vorbeam printr-un mesaj cu Cristiano Bergodi, lontano (n.r. trad. departe). Rapid a câştigat toate meciurile din primăvara asta, dar la unele meciuri a jucat aşa şi aşa.

FCSB a ratat meciul cu Farul. Există aceşti jucători esenţiali în toate echipele care îşi vor pune amprenta. Uite Sepsi fără Ştefănescu”, a spus Alin Buzărin, pentru sursa menţionată mai sus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele