Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Căpitanul naţionalei de volei feminin va juca la campioana CSO Voluntari din viitorul sezon

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21612894/1/but.jpg

Campioana din 2024, CSO Voluntari, a anunţat, vineri, transferul jucătoarei Rodica Buterez, căpitanul naţionalei României. CSO Voluntari va juca şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Desemnată voleibalista anului 2022 în România, Buterez soseşte la CSO Voluntari după o primă experienţă în străinătate, la echipa germană SC Potsdam, vicecampioana şi câştigătoarea SuperCupei.

Până în vara anului trecut, voleibalista a evoluat cinci sezoane la CSM Târgovişte, cu care a câştigat titlul de campioană în 2021.

”Prezenţa noastră în calificările CEV Champions League a fost cu siguranţă un plus în decizia ei de a reveni în ţară. Ne bucurăm că alegerea ei a fost Voluntari şi abia aşteptăm să o cunoaşteţi. Bun venit, Rodica!”, a precizat CSO Voluntari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele