Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Cadoul pe care i l-a făcut lui Gigi Becali lui Gică Hagi chiar de ziua fostului mare internaţional: ”A fost bine. I-am dat un punct!”

FCSB Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21484777/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-6.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+4, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima. În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu. Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

După meci, Gigi Becali  a oferit mai multe declaraţii în stilul caracteristic. Patronul FCSB a fost întrebat dacă i-a urat lui Hagi ”la mulţi ani” şi a glumit pe seama acestui subiect. 

”A fost bine. I-am dat un punct!”

”Păi, i-am transmis. I-am dat un punct (n.r. râde). A fost bine. Voiam să câştig, dar Gică este şi el mare. I se spune şi regele. Dacă şi de ziua lui mânca bătaie... A luat un punct. E un punct mare. Nu comentăm arbitrajul. Dacă Gică aşa a zis, aşa să fie ca el, că a fost şi ziua lui”, a spus Gigi Becali.

La meci au asistat peste 17.000 de spectatori. În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele