Ultima oră
10 jucători nu vor putea evolua în "El Clasico" 10 jucători nu vor putea evolua în "El Clasico"
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid

Brian Riemer a fost numit antrenor al echipei naţionale a Danemarcei

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 15:20
mail-share icon Email

Federaţia daneză de fotbal (DBU) a anunţat numirea lui Brian Riemer, 46 de ani, în funcţia de antrenor al echipei naţionale până la Cupa Mondială din 2026.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21812907/1/rierner.jpg

La câteva luni după demiterea sa de la Anderlecht, Brian Riemer a devenit noul selecţioner al echipei naţionale a Danemarcei, după cum a anunţat joi Federaţia daneză de fotbal (DBU).

”Echipa naţională a fost întotdeauna cel mai important lucru pentru mine”, a declarat noul antrenor. ”Este un vis devenit realitate şi sunt extrem de mândru de el. Voi da totul pentru această echipă şi ţară fantastică”, a adăugat el.

Şeful federaţiei daneze, Peter Moller, este entuziasmat de perspectiva de a lucra cu Riemer: „În Brian, am găsit un antrenor cu energia, pasiunea şi angajamentul necesare pentru a ne conduce echipa. El împărtăşeşte viziunea noastră de fotbal ofensiv şi tehnic, având în acelaşi timp experienţă în gestionarea jucătorilor de nivel înalt sub presiune. Capacitatea sa de a combina fermitatea şi bunăvoinţa va fi un atu major pentru echipa naţională”.

Potrivit federaţiei daneze, au fost realizate mai multe interviuri, iar referinţele obţinute despre Riemer au convins DBU de capacitatea sa de a atinge obiectivele ambiţioase ale federaţiei: calificarea Danemarcei la Cupa Mondială din 2026 pentru a treia oară consecutiv şi menţinerea unui nivel ridicat de performanţă în competiţiile internaţionale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri