Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

"Nu am nevoie de prieteni". Gigi Becali, reacţie fermă după declaraţiile lui George Simion cu privire la marca "Steaua"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:14
mail-share icon Email

George Simion şi-a exprimat părerea cu privire la Steaua, despre care a spus că "a murit în 2003". Acum, Gigi Becali, coleg de partid cu George Simion şi finanţatorul la FCSB, a vorbit despre declaraţia politicianului.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21813234/1/becali-simion.jpg

Gigi Becali a spus despre George Simion că nu se pricepe la acest subiect. dar l-a felicitat pe această pentru că şi-a exprimat opinia. Politicianul consideră că FCSB nu este continuatoarea Stelei, despre care a declarat că "a murit în 2003".

De asemenea, Becali a punctat că nu a avut-o nicio discuţie cu Simion pe tema Stelei şi a declarat că nu are nevoie de prieteni şi este mulţumit de faptul că Simion nu încearcă să fie un linguşitor.

”El nu se pricepe şi acum, dacă sunt cu el într-o treabă, el spune ce crede, eu spun ce cred, adică şi eu i-am spus că niciodată nu o să mint, o să spun adevărul, el foarte bine că spune ce crede. Nu am discutat cu el pe tema asta (n.r. unei posibile medieri cu CSA Steaua) niciodată, ştiu că el avea opinia asta de atunci, de acum vreo 10 ani, când era mai tânăr, am ignorat lucrul acesta, pentru că fiecare om are o opinie şi foarte bine că şi-o spune cu demnitate.

Nu am nevoie de prieteni, de oameni care să fie linguşitori. El e un bărbat care îşi spune opinia lui cu demnitate şi foarte bine că o face. (n.r. Aveţi speranţa că dacă va deveni preşedinte, poate media o înţelegere între dumneavoastră şi Steaua?) Nu am nevoie... nici nu am discutat cu George pe tema asta, nu am nevoie de niciun ajutor de la nimeni pentru asta şi nu am nevoie să se implice el, George, în treaba asta", a declarat Gigi Becali, conform iAMsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele