Ultima oră
Marius Şumudică, "luat la 11 metri" de un coleg de breaslă cu cinci campionate câştigate! "Hai, las-o" Marius Şumudică, "luat la 11 metri" de un coleg de breaslă cu cinci campionate câştigate! "Hai, las-o"
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates

Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:17
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, sâmbătă seară, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. La finalul disputei, un moment controversat a avut loc în tabăra formaţiei din Gruia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21813274/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-19-10-2024-2.jpg

Intrat pe teren în repriza secundă, Louis Munteanu nu a prins finalul meciului pe teren, fiind înlocuit cu doar câteva zeci de secunde rămase de disputat. Decizia lui Dan Petrescu l-a revoltat pe atacantul adus la CFR în această vară, care a fost vizibil deranjat şi a refuzat să dea mâna şi să vorbească cu antrenorul.

Deşi s-a vehiculat că Petrescu l-a schimbat pe Munteanu ca să îi dea o lecţie sau pentru că era pasibil de un al doilea cartonaş galben, cele două variante au fost infirmate de antrenor.

Dan Petrescu a dezvăluit că Munteanu avea o ruptură, iar atacantul nu şi-a dat seama de acest lucru până după meci. "Bursucul" a spus că nu are nicio problemă cu Munteanu, care aparent a intrat în biroul antrenorului să îşi ceară scuze, la câteva zile dupa partida de la Ploieşti.

"S-a făcut mult tam-tam, era normal, mă aşteptam. Jucătorul nu a avut niciodată o accidentare, nu a ştiut cum e ruptura şi eu îmi tot întrebam staff-ul că ce e cu el. L-am pus pe Camora să îl întrebe, el a zis că este bine, eu vedeam în continuare că el şchioapătă, nu îmi place.

Am decis să nu îl mai las pe teren, el nu a înţeles, am vrut să îi explic pe bancă, dar era foarte nervos. Este o reacţie normală, chiar dacă nu a fost frumoasă. Nu am avut nicio problemă cu el, s-a antrenat excelent mereu, a fost primul la toate testele, chiar nu am avut ce să îi reproşez, iar ce a făcut eu am înţeles.

Din prea mare dorinţă să joacem vă daţi seama, a suferit, mai ales că dăduse trei goluri şi trei pase de gol la naţională, îl înţeleg. Nu m-am supărat nici după meci. A venit la mine în birou, şi-a cerut scuze, am zis ok, nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru, mai ales de la un jucător tânăr.

Dacă ar fi înţeles că e accidentat nu s-ar fi supărat, nu şi-a dat seama", a explicat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele