Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

Presa din Scoţia avertizează: ”Este absolut exclus!”

FCSB Publicat astăzi, 18:08
mail-share icon Email

Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813156/2/sosire-fcsb-hotel-hilton-glasgow-23-10-2024.jpg

FCSB vine după victoria entuziasmantă din marele derby cu Dinamo, scor 2-0, şi e gata să facă o nouă figură frumoasă în Europa League. Campiona României are maximum de puncte după primele două etape din a doua competiţie europeană şi se află pe locul 6 în clasamentul ligii.

„Roş-albaştrii” au înregistrat două victorii în acest sezon de Europa League: 4-1 acasă cu RFS şi 1-0 în deplasare cu PAOK. FCSB se află pe locul 5 în Superliga şi are în acest moment 9 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Rangers are, în faza ligii din Europa League, o înfrângere, 4-1 cu Lyon, şi o victorie, 2-0 cu Malmo, iar scoţienii se situează pe locul 17 în clasament. În campionat, echipa lui Ianis Hagi vine după înfrângerea din deplasare, scor 1-0, cu Kilmarnock şi se află pe locul 3.

Înainte de meci, presa din Scoţia a scos în evidenţă faptul ca o înfrângere este de neconceput. 

”Este absolut exclus!”

"Eşecul este absolut exclus pentru Rangers şi Philippe Clement la meciul de joi. Având în vedere ce meciuri mai are de disputat Rangers în această competiţie, meciul cu FCSB trebuie câştigat neapărat.

Rangers joacă acasă şi este favorită contra lui FCSB, care se pare că va alinia echipa a doua la acest joc. Deşi se află doar pe locul 5 în campionatul României, FCSB are cinci victorii la rând şi nu a mai pierdut de nouă jocuri în toate competiţiile", a scris The Scottish Sun, înainte de Rangers - FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele