Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

10 jucători nu vor putea evolua în "El Clasico"

La Liga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:31
mail-share icon Email

Real Madrid şi Barcelona se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 22.00. Primul "El Clasico" al sezonului va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21813293/1/profimedia-0868097292.jpg

Toată planeta aşteaptă derby-ul de sâmbătă. Real Madrid era văzută drept favorită la câştigarea campionatului, mai ales după aducerea lui Mbappe, dar Barcelona a reuşit un start senzaţional de sezon, iar nu mai târziu de miercuri a învins-o pe Bayern, 4-1, în Champions League.

Totuşi, cele două rivale au probleme mari de lot înaintea duelului. Patru jucători de la Real Madrid şi şase fotbalişti de la Barcelona nu vor putea evolua în meciul de pe Santiago Bernabeu.

De la madrileni sunt accidentaţi Rodrygo, Thibaut Courtois, David Alaba şi Dani Carvajal. Brazilianul "s-a rupt" în disputa cu Borussia Dortmund, câştigată de Real cu 5-2, din Champions League, în vreme ce absenţele celorlalţi trei erau cunoscute.

De cealaltp parte, şase catalni nu vor putea evolua în "El Clasico": Ronald Araujo, Marc Bernal, Andreas Christensen, Eric Garcia, Ter Stegen şi Ferran Torres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele