Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Becali nu s-a mai abţinut şi a mărturisit totul după egalul cu Farul Constanţa: ”Eu fac schimbările. Eu fac echipa. Nici Real Madrid nu joacă aşa”

FCSB Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21484661/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+4, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima. În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu. Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

După meci, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii în stilul său caracteristic.  Mai în glumă, mai în serios, finanţatorul de la FCSB a spus că el face schimbările şi echipa. Totuşi, Becali a menţionat că cel mai mare merit îl are actualul antrenor al grupării bucureştene.

”Bine, mă, fac eu echipa. Bine, mă, fac eu schimbările. Dar fac eu viteza aia? E meritul antrenorului. Nu credeam că se poate în viteza asta. Nu visam la aşa ceva. Nici Real Madrid nu joacă aşa”, a spus Gigi Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele