Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Atacantul dorit de Gigi Becali, la un pas să semneze

FCSB Publicat pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21459237/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

La sfârşitul anului 2023, finanţatorul FCSB-ului declara că a început negocierile cu Sheriff Tiraspol pentru atacantul central, David Ankeye. Preţul solicitat de clubul din Republica Moldova ajunsese la 1,1 milioane de euro, însă Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis să renunţe la transferul nigerianului.

David Ankeye, vizat norvegienii de la Molde

După ce transferul la vicecampioana României a picat, David Ankeye ar urma să plece totuşi de la Sheriff Tiraspol în această iarnă. Câştigătoarea Cupei Norvegiei, Molde, se află deja in discuţii pentru transferul atacantului de 22 de ani.

"Dacă părţile vor ajunge la un acord, atacantul se poate alătura lotului celor de la Molde în cantonamentul din Spania", anunţă norvegienii de la Rbnett.

Gigi Becali îşi dorea un atacant mai experimentat

Patronul "roş-albaştrilor" a explicat pentru Digi Sport de ce nu a mai avut loc transferul lui David Ankeye: "Ankeye e un jucător mai mult de viitor, are 21 de ani. Eu voiam un atacant de 27-28 de ani cu care să iau campionatul şi să mă duc în Liga Campionilor.

Aşa, mai aştept până în vară, iau campionatul, iar după ce jucăm în grupele Ligii Campionilor să ieşim în primăvară. Dacă vine şi Baba Alhassan, nu mai iau vârf. Poate să joace şi Coman vârf, Phelipe stânga şi Băluţă drepta"

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele