Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Andrei Vlad, cale liberă să plece de la FCSB. ”Poate semna cu oricine din postura de jucător liber”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21471654/1/vlad.jpg

Meme Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a vorbit despre situaţia portarului Andrei Vlad, despre care s-a scris că ar fi fost dorit de Rapid, pentru a-l suplini pe Horaţiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid.

Oficialul nu crede că portarul de rezervă al celor de la FCSB ar fi dat curs unei oferte din Giuleşti şi a punctat că pentru el a existat interes din străinătate.

Vlad devine liber de contract la finalul acestui an, iar din vară poate semna cu alt club.

„Eu cred că nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. Vlad a avut oferte şi este interesant pentru echipe din afara ţării. În decembrie 2024 devine liber de contract. În vară poate semna cu oricine din postura de jucător liber”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

  • Andrei Vlad a bifat în acest sezon doar 3 meciuri în Cupa României, iar în Superliga nu a fost folosit deloc.

Patronul a vorbit despre situaţia lui Vlad

”M-a sunat Giovanni că pe Vlad îl vrea Rapid. 500.000 de euro am cerut. Păi ei dădeau 300.000. Bă, ei au luat 800.000 pe unu’ mai slab ca Vlad! Eu trebuia să le cer 900.000! E mai bun Vlad. Cred că e mai bun Vlad, deci eu cer 500.000. Apoi l-am sunat pe Şucu.

Omul a zis că nu, nu se pune problema să îl ia pe Vlad. Mi-a spus: «Noi am stabilit că am luat prea mulţi de la voi şi nu e în regulă». Îşi pun fanii în cap dacă mai iau de la FCSB. Eu cu Şucu am o relaţie corectă, e un om extraordinar”, a declarat recent Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele