Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Andrea Compagno ar putea ajunge la echipa ce îl are pe lista de transferuri şi pe George Puşcaş

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21453400/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Gigi Becali a anunţat că îl vinde în cele din urmă pe Andrea Compagno. Omul de afaceri a dezvăluit că există interes pentru atacantul italian.

Preţul de transfer a fost setat la 500.000 de euro. Afacerea nu este deloc profitabilă pentru FCSB, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru Compagno.

Italianul are şanse să ajungă la Bari, locul 11 în Serie B. Clubul italian l-a vrut în compartimentul ofensiv şi pe George Puşcaş, dars e pare că atacantul naţionalei va opta pentru altă echipă.

”Bari nu renunţă la ideea unui atacant de calibru: trage tare pentru George Puşcaş de la Genoa, dar totul s-ar putea schimba în următoarele 10 zile.

Aşa că nu trebuie neglijată nici pista care duce la Andrea Compagno, în vârstă de 27 de ani, de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB), de unde a fost în luat în vară Malcom Edjouma.

Dacă ar veni un `greu`, s-ar putea ca Nasti să găsească tot mai puţin spaţiu. Dar Polito () este mai atent la ideea de a aduce o suflare proaspătă compartimentului ofensiv: iar a fost urmărit Tommaso Fumagalli, care a marcat din penalty pentru Giana Erminio, în partida pierdută cu Pro Patria.

La 23 de ani, acesta este golgheterul Seriei C, Grupa A, cu 12 goluri. E nevoie de o investiţie financiară pentru a-l semna: Polit consideră că merită efortul”
, anunţă lagazzettadelmezzogiorno.it.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele