Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

”Am numai lucruri bune de spus despre jucătorii mei”. Elias Charalambous, concluzii amare

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21483707/1/cha.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous s-a declarat dezamăgit de modul în care s-a terminat meciul, însă e mulţumit de prestaţia elevilor săi.

”Nu ne simţim foarte bine, pentru că ne doream să câştigăm meciul, dar cred că echipa mea a jucat destul de bine azi, chiar dacă nu am obţinut rezultatul pe care ni-l doream.

Cred că noi am fost cei care am avut ocazii în ambele reprize, dar acesta este fotbalul, am numai lucruri bune de spus despre jucătorii mei. Am avut şanse să marcăm al doilea gol şi dacă nu am făcut-o, dacă nu am închis meciul, este fotbal, am primit gol şi asta a fost”
, a spus Charalambous, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele