Ultima oră
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu
Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite Roberto Mancini va primi o sumă colosală după ce a fost demis de la naţionala Arabiei Saudite

Adversara Simonei Halep din primul tur de la Hong Kong

Tenis Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:25
mail-share icon Email

Simona Halep va participa la turneul WTA 250 de la Hong Kong, Competiţia va începe luni, iar fostul lider mondial şi-a aflat adversara din primul tur.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21815135/1/profimedia-0883394757.jpg

Turneul de la Hong Kong va începe pe 28 octombrie, iar pe tablou se află jucătoare precum Diana Shnaider, Katie Boulter şi Leylah Fernandez.

După ce a participat la turneul de categorie 125 de la Hong Kong, Simona Halep va participa din nou la o competiţie organizată în regiunea administrativă specială a Chinei, iar astăzi şi-a aflat adversara din primul tur.

Simona Halep se va duela cu Nao Hibino, ocupanta locului 156 în clasamentul WTA. De-a lungul carierei, nipona de 29 de ani a câştigat trei turnee, iar cea mai înaltă clasare a fost locul 56.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele