Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Adrian Şut, în culmea fericirii. ”Ne-a ieşit totul bine”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21550924/1/sut.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Adrian Şut s-a declarat foarte încântat de succesul ce poate decide bătălia la titlu.

"Am ştiut să stăm în teren, să jucăm pentru victorie, ne-a ieşit totul bine. Ne bucurăm că ne-am făcut mândri fanii. Urmează un meci dificil, CFR e o echipă puternică, dar noi mergem la victorie, aşa facem la fiecare meci, chiar nu contează adversarul.

Mai este mult de jucat, încă nu s-a jucat titlul, am mai făcut un pas, dar nu trebuie să ne relaxăm, pentru că nu suntem campioni şi matematic. Sperăm să obţinem victorii pe linie, ne dorim să câştigăm fiecare meci, suntem o echipă foarte mare, am dominat fiecare adversar în acest campionat",
a spus Şut, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele