Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi a răbufnit: ”Becali l-a distrus pe Compagno! Nu îi mai vând niciodată nimic. Mă simt răspunzător pentru el!”

FCSB Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21485816/1/adm.png

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia fostului vârf de la FC U Craiova 1948. Becali a spus că este tentat să îl cedeze pe jucător, dacă va avea oferte. 

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai dat acelaşi randament. Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu fotbaliştii, iar recent a vorbit despre italian. 

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este din ce în ce mai aproape, după ce patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, i-a stabilit suma de transfer vârfului italian şi doreşte 500.000 de euro. 

Becali consideră că salariul mare pe care îl încasează la FCSB l-a schimbat pe Compagno. Recent, în presa au apărut informaţii despre echipa unde ar putea ajunge italianul. Spezia, club din Serie B, ar fi interesată de italian, dar s-a scris şi despre o echipă din China. Totuşi, nimic nu s-a concretizat până acum, iar italianul este încă jucătorul FCSB-ului. 

Adrian Mititelu a fost întrebat despre situaţia lui Andrea Compagno de la FCSB. Patronul oltenilor a părut foarte supărat pe Becali şi a recunoscut că nu îi va mai vinde fotbalişti. 

”Becali l-a distrus pe Compagno! Nu îi mai vând niciodată nimic. Mă simt răspunzător pentru el!”

”A fost distrus de Gigi Becali. Un fotbalist de mare valoare pentru fotbalul românesc. Unul ca Compagno merită să-l ţii în echipă. E motivul pentru care nu îi mai dau niciun jucător. La ora asta, când vorbesc, aşa simt. Mă simt responsabil pentru Compagno.

Dacă mai aveam răbdare jumătate de an, poate îl vindeam afară. Îmi pare rău, e un super profesionist. Va ajunge la o echipă importantă”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele