Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Adrian Ilie, lovitura de imagine a celor de la FCSB pentru a celebra revenirea pe Ghencea. ”Ne vedem diseară”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277031/1/ilie.jpg

Partida FCSB - CFR Cluj, din runda a patra a Superligii, va avea loc duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importante ale partidei din campionatul României se vor vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Fostul mare fotbalist Adrian Ilie va da lovitura de start la meciul revenirii celor de la FCSB pe Ghencea. Acesta s-a poziţionat în trecut de mai multe ori în trecut de partea trupei lui Gigi Becali, în disputa cu CSA Steaua.

”Ne vedem diseară”, a scris Adrian Ilie pe pagina sa de Instagram.

Poziţie fermă pro-FCSB

”Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani.

Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuţii în acest sens.

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten şi cu cei de la CSA, şi cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuţie! Şi nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a explicat Adrian Ilie recent, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele