Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Vlad Chiricheş, sfătuit de Mihai Stoica să se retragă! Decizia fundaşului celor de la FCSB

FCSB Publicat pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21446668/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul celor de la FCSB, a fost sfătuit de către Mihai Stoica să se retragă în urma accidentării pe care a suferit-o în meciul cu UTA şi să accepte să rămână oficial în cadrul clubului pentru un salariu de 5.000 de euro.

Vlad Chiricheş speră să îşi revină

Informaţia a fost dezvăluită de patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, care a precizat că fostul căpitan al echipei naţionale îşi doreşte să încerce totuşi să revină pe terenul de fotbal. Până atunci, Chiricheş a acceptat să fie plătit cu doar 5.000 de euro, deşi avea dreptul potrivit contractului său să încaseze de la FCSB 40.000 de euro.

”Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5.000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici.

A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. Şi el a spus: «Uite cum facem. Îmi daţi 5.000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las». Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5.000? El ia 5.000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos, că putea să spună că are contract şi la revedere”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

34 de ani are Vlad Chiricheş, care a adunat pentru FCSB 68 de meciuri oficiale şi pentru echipa naţională a României 76 de selecţii. Lidera din Superligă este formaţia pentru care Chiricheş a jucat cel mai mult în carieră.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele