Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Vlad Chiricheş, răspuns pentru cei care îl contestă după revenirea la FCSB. ”Să fiu numit pacient, cred că e prea mult şi pentru ce am făcut eu ca sportiv”

FCSB Publicat pe 28 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21268563/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-1.jpg

Vlad Chiricheş a oferit primele declaraţii de când a revenit la FCSB, într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

  • Chiricheş ar putea debuta sâmbătă, în meciul cu Oţelul Galaţi, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1.

Fundaşul central a fost deranjat de criticile care au apărut în mediul online în momentul în care a semnat cu FCSB, liber de contract după ce a reziliat înţelegerea cu Cremonese.

”Voiam să vorbesc despre acest aspect, am văzut în ultimele săptămâni vorbe aruncate cu uşurinţă şi răutate.

Să fiu numit pacient, multe altele, cred că e prea mult şi pentru ce am făcut eu ca sportiv pentru fotbalul românesc aş merita mai mult respect.

Am încercat să mă pregătesc mereu la 100%, să am o alimentaţie bună, dar au fost momente când corpul meu a cedat, nu a fost sub controlul meu.

Sunt într-o formă foarte bună, lucrez foarte bine, cu cei mai buni preparatori. Sper să mă ţină asta la cel mai bun nivel. Am încredere foarte mare în ei şi sunt sigur că mă pot ajuta să fiu la un nivel foarte bun”, a declarat Vlad Chiricheş în conferinţa de presă organizată de FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele